Azza Photios 250 Black - window

Descriere Carcasa AZZA Photios 250 Black - window de la Azza AZZA Photios 250- Negru AZZA Photios 250 este conceput pentru acei utilizatori orientați vizual, care le pasă de apariții la fel de mult ca și performanța. Cu designul elegant și panoul lateral realizat din sticlă temperată de înaltă calitate, Photios 250 este o centrală estetică, cu o vedere clară a componentelor interne ale PC-ului greu de lucrat. Photios 250 nu scapă nici de performanță, deoarece s ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Azza Photios 250 Black - window

Descriere Carcasa AZZA Photios 250 Black - window de la Azza
AZZA Photios 250- Negru

AZZA Photios 250 este conceput pentru acei utilizatori orientați vizual, care le pasă de apariții la fel de mult ca și performanța. Cu designul elegant și panoul lateral realizat din sticlă temperată de înaltă calitate, Photios 250 este o centrală estetică, cu o vedere clară a componentelor interne ale PC-ului greu de lucrat. Photios 250 nu scapă nici de performanță, deoarece suportă până la trei radiatoare de răcire cu apă (120 mm / 240mm / 280mm), precum și cele mai lungi plăci video de pe piață. În plus față de configurațiile de răcire cu apă, carcasa este preinstalată atât cu un ventilator LED frontal de 120 mm, cât și cu un ventilator de 120 mm spate, cu suport opțional în fața ventilatoarelor de până la 2x120 mm sau 2x140mm. Căldura de la sursa de alimentare este, de asemenea, menținută în gol, închizând sursa de alimentare în golful propriu, împiedicând căldura sa afectează restul componentelor interne. Nici nu trebuie să vă faceți griji pentru ca cablurile să obstrucționeze funcționarea carcasei, deoarece cablurile vor fi ascunse în spatele tavii placii de bază pre-forate, ceea ce duce la un flux de aer mai bun. Prin designul său ușor de instalat, geamurile din sticlă temperată de înaltă calitate și opțiunile sale de răcire excepționale, Photios 250 oferă un pumn puternic, atât din punct de vedere al performanței, cât și al esteticii.
Specificatii tehnice

Model
Model 3006
Specificatii tehnice
Format Mini ATX
Putere sursa Fara sursa
Culoare Negru
Dimensiuni 532mm x 198mm x 453 mm
Tip carcasa Middle Tower
Panou frontal 2x USB 3.0, intrare / ieșire audio
Deschidere laterala Nu
Numar ventilatoare 3
Spatiu: 5.25" 2
Spatiu: 3.5" 3

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Azza Photios 250 Black - window de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Azza Photios 250 Black - window sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.