Avril Lac de Unghii Rose Dragee, 7 ml

24,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Lac de Unghii Rose Dragee Avril, 7 ml:  lac de unghii ultrarezistent si usor de aplicat. Confera unghiilor rezistenta si o culoare intensa, avand un timp de uscare extrem de rapid. Se aplica usor, uniform si nu lasa dungi inestetice. Nu contine chimicale, fiind un lac de unghii vegan. Ingrediente:  butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, isosorbide dicaprylate/caprate, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, alcohol, s ...

Descriere


Avril Lac de Unghii Rose Dragee, 7 ml

Descrierea produsului:
Lac de Unghii Rose Dragee Avril, 7 mllac de unghii ultrarezistent si usor de aplicat. Confera unghiilor rezistenta si o culoare intensa, avand un timp de uscare extrem de rapid. Se aplica usor, uniform si nu lasa dungi inestetice. Nu contine chimicale, fiind un lac de unghii vegan.
Ingredientebutyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, isosorbide dicaprylate/caprate, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, alcohol, stearalkonium bentonite, ci 77891, ethyl acetate, butyl acetate, acetyl tributyl citrate, silica, isopropyl alcohol, ci 77499, diacetone alcohol, benzophenone-1, n-butyl alcohol, trimethylpentanediyl dibenzoate, ci 77491, phosphoric acid, polyurethane-67, alumina, methoxyisopropyl acetate, ci 19140, decyl alcohol.
Cantitate7 ml.
CuloareRoz.
BrandAvril

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Avril Lac de Unghii Rose Dragee, 7 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Avril Lac de Unghii Rose Dragee, 7 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.