Avon Cremă de reînnoire de ziAnew Reversalist SPF 25 cu Protinol ™ 50 ml

34,00 lei (1 magazin)
Crema de zi Anew Reversalist cu Protinol ™ SPF 25 înmoaie ridurile înainte de a deveni permanente. Hidratează perfect pielea și o protejează de efectele negative ale radiațiilor UV. Cum funcționează: formula antirid conține Protinol ™ brevetat ca ingredient care susține formarea colagenului, netezește pielea și o protejează de radiațiile UV cu PSF 25. Rezultatul: o piele vizibil netedă, cu aspect tânăr. ...

Descriere


Avon Cremă de reînnoire de ziAnew Reversalist SPF 25 cu Protinol ™ 50 ml

Crema de zi Anew Reversalist cu Protinol ™ SPF 25 înmoaie ridurile înainte de a deveni permanente. Hidratează perfect pielea și o protejează de efectele negative ale radiațiilor UV. Cum funcționează: formula antirid conține Protinol ™ brevetat ca ingredient care susține formarea colagenului, netezește pielea și o protejează de radiațiile UV cu PSF 25. Rezultatul: o piele vizibil netedă, cu aspect tânăr.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Avon Cremă de reînnoire de ziAnew Reversalist SPF 25 cu Protinol ™ 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Avon Cremă de reînnoire de ziAnew Reversalist SPF 25 cu Protinol ™ 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.