Australian Gold Lotiune minerala cu protectie solara, Botanical SPF50, 147 ml

133,00 lei (1 magazin)
Lotiune minerala cu protectie solara, Botanical SPF50, Australian Gold 147 ml Cu o formula bogata in vitamine si antioxidanti din plante botanice native australiene, pielea ta nu numai ca va fi protejata, ci si se va simti revigorata si luxoasa. Iti place sa te bucuri de soare? Nu iti face griji! Aceasta protectie solara este rezistenta la apa pana la 80 de minute, permitandu-va sa va distrati fara batai de cap. In plus, este o protectie solara 100% minerala, cu dioxid de titan si ...

Descriere


Australian Gold Lotiune minerala cu protectie solara, Botanical SPF50, 147 ml

Lotiune minerala cu protectie solara, Botanical SPF50, Australian Gold 147 ml

Cu o formula bogata in vitamine si antioxidanti din plante botanice native australiene, pielea ta nu numai ca va fi protejata, ci si se va simti revigorata si luxoasa.

Iti place sa te bucuri de soare? Nu iti face griji! Aceasta protectie solara este rezistenta la apa pana la 80 de minute, permitandu-va sa va distrati fara batai de cap.

In plus, este o protectie solara 100% minerala, cu dioxid de titan si oxid de zinc, care iti va oferi protectie non-chimica, cu un finisaj mat ca o pudra.

Cu plantele botanice australiene precum prune Kakadu, eucalipt si alge rosii, vorbim despre o combinatie unica de antioxidanti. Fara oxibenzona, fara parabeni, fara sulfati, fara PABA, fara petrol, fara SLS (sulfat), fara coloranti si fara ulei.

• hipoalergenic

• testat dermatolog

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Australian Gold Lotiune minerala cu protectie solara, Botanical SPF50, 147 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Australian Gold Lotiune minerala cu protectie solara, Botanical SPF50, 147 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.