Australian Gold Accelerator bronz Bronze Sunshine 133 ml

77,00 lei (1 magazin)
Accelerator bronz Bronze Sunshine Australian Gold 133 ml Bronzer Sunshine este o lotiune de bronzare premium care ofera un bronz natural uniform si stralucitor inca de la prima utilizare. Formulat cu ingrediente naturale, inclusiv ulei de nuca si extract de nuca neagra pentru a preveni petele, extract de vanilie pentru a combate radicalii liberi si pentru a reduce aspectul ridurilor, unt de shea pentru a hidrata si netezi pielea, extract de banane pentru a accelera bronzarea si vita ...

Descriere


Australian Gold Accelerator bronz Bronze Sunshine 133 ml

Accelerator bronz Bronze Sunshine Australian Gold 133 ml

Bronzer Sunshine este o lotiune de bronzare premium care ofera un bronz natural uniform si stralucitor inca de la prima utilizare.

Formulat cu ingrediente naturale, inclusiv ulei de nuca si extract de nuca neagra pentru a preveni petele, extract de vanilie pentru a combate radicalii liberi si pentru a reduce aspectul ridurilor, unt de shea pentru a hidrata si netezi pielea, extract de banane pentru a accelera bronzarea si vitamina E pentru a proteja pielea de mediul inconjurator.

In plus, Bronze Sunshine Bronzer de la Australian Gold este sigur pentru pielea sensibila, facandu-l o alegere ideala pentru cei care cauta un bronz de lunga durata si sanatos.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Australian Gold Accelerator bronz Bronze Sunshine 133 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Australian Gold Accelerator bronz Bronze Sunshine 133 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.