Audison Cablu plug&play AP SPK OUT 8.9 - 8CH OUTS CIRC. TERMINALS FEMALE

105,00 lei (1 magazin)
Cablu plug&play premium Cablul AP SPK OUT 8.9 este destinat conectării amplificatorului de biți AP8.9 cu cablul de extensie de intrare / ieșire. Conectorii Plug & Play cu borne de cerc sunt numerotate ("CH1 +", CH1 - ", etc ...) pentru o conexiune sigură. Nu este nevoie să lipiți niciun cablu. Cablu plug&play premium Cabluri torsadatePentru eliminarea eficientă a tulburărilor. Nu este necesară lipirea Model specificDedicat amplificatorului AP8.9 bit. Terminale rotundePen ...

Descriere


Audison Cablu plug&play AP SPK OUT 8.9 - 8CH OUTS CIRC. TERMINALS FEMALE

Cablu plug&play premium Cablul AP SPK OUT 8.9 este destinat conectării amplificatorului de biți AP8.9 cu cablul de extensie de intrare / ieșire. Conectorii Plug & Play cu borne de cerc sunt numerotate ("CH1 +", CH1 - ", etc ...) pentru o conexiune sigură. Nu este nevoie să lipiți niciun cablu. Cablu plug&play premium Cabluri torsadatePentru eliminarea eficientă a tulburărilor. Nu este necesară lipirea Model specificDedicat amplificatorului AP8.9 bit. Terminale rotundePentru o ușurință maximă de conectare. Este posibilă amplificarea multiplăCu toate configurațiile. Cablurile sunt numerotatePentru o conexiune fiabilă la cablul de extensie. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Audison Cablu plug&play AP SPK OUT 8.9 - 8CH OUTS CIRC. TERMINALS FEMALE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Audison Cablu plug&play AP SPK OUT 8.9 - 8CH OUTS CIRC. TERMINALS FEMALE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.