Asdaaf Ameerat Al Arab EDP 100 ml

de la 94,99 lei (2 magazine)
Ameerat Al Arab de la Asdaaf este o apă de parfum luxoasă de citrice-mosc pentru femei. Deschiderea proaspătă este completată de moliciunea aloe vera și atracția irezistibilă a moscului alb. Această compoziție absolut unică se încheie cu o combinație delicioasă de iasomie, oud, note lemnoase și mosc. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2022. ...

Descriere


Asdaaf Ameerat Al Arab EDP 100 ml

Ameerat Al Arab de la Asdaaf este o apă de parfum luxoasă de citrice-mosc pentru femei. Deschiderea proaspătă este completată de moliciunea aloe vera și atracția irezistibilă a moscului alb. Această compoziție absolut unică se încheie cu o combinație delicioasă de iasomie, oud, note lemnoase și mosc. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2022.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Asdaaf Ameerat Al Arab EDP 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Asdaaf Ameerat Al Arab EDP 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.