Artdeco Fard de ochi cu sclipici (Glamour Eyeshadow) 0.8 g 345 Glam Beige Rose

27,00 lei (1 magazin)
Particulele extrem de blânde strălucitoare în aceste umbre vă vor lumina perfect ochii la fiecare ocazie. Textura fină cu un procent ridicat de pigmenți de culoare este ușor de aplicat. Alegeți nuanțele după preferințe și combinați-le în cutia dvs. magnetică ! Cea mai importantă parte a cosmeticelor decorative Artdeco este așa-numitul sistem mozaic , care permite Artdeco să fie stivuit în funcție de propriile dorințe și nevoi. Farduri de ochi, ...

Descriere


Artdeco Fard de ochi cu sclipici (Glamour Eyeshadow) 0.8 g 345 Glam Beige Rose

Particulele extrem de blânde strălucitoare în aceste umbre vă vor lumina perfect ochii la fiecare ocazie. Textura fină cu un procent ridicat de pigmenți de culoare este ușor de aplicat. Alegeți nuanțele după preferințe și combinați-le în cutia dvs. magnetică ! Cea mai importantă parte a cosmeticelor decorative Artdeco este așa-numitul sistem mozaic , care permite Artdeco să fie stivuit în funcție de propriile dorințe și nevoi. Farduri de ochi, blushes și corereers sunt achiziționate individual și plasate în cutii magnetice speciale. Combinați culorile preferate, înlocuiți aplicatoarele vechi, adăugați nuanțe noi de modă - toate datorită sistemului mozaic Artdeco !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Artdeco Fard de ochi cu sclipici (Glamour Eyeshadow) 0.8 g 345 Glam Beige Rose de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Artdeco Fard de ochi cu sclipici (Glamour Eyeshadow) 0.8 g 345 Glam Beige Rose sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.