Arrow Balsa Portstarlita 1.5g Forma Morcov

5,99 lei (1 magazin)
Pluta de balsa forma de morcov, cu chila lunga de carbon. Sunt plute cu fidelitate ridicata la semnalizare, gratie sistemului principal de sustinere a corpului - ochet metalic si in-line. Forma indica faptul ca este o pluta pentru ape cu turbulente, ce asigura atat stabilitate in vad cat si fidelitate al semnalizarea prezentarilor. Corpul este realizat din lemn de balsa, lemn cu propietati unice prin densitatea ridicata si greutate redusa. Partea superioara este finisata in negru, a ...

Descriere


Arrow Balsa Portstarlita 1.5g Forma Morcov

Pluta de balsa forma de morcov, cu chila lunga de carbon.


Sunt plute cu fidelitate ridicata la semnalizare, gratie sistemului principal de sustinere a corpului - ochet metalic si in-line. Forma indica faptul ca este o pluta pentru ape cu turbulente, ce asigura atat stabilitate in vad cat si fidelitate al semnalizarea prezentarilor. Corpul este realizat din lemn de balsa, lemn cu propietati unice prin densitatea ridicata si greutate redusa. Partea superioara este finisata in negru, asigurand astfel un nivel de vizibilitate crescuta pentru antena si implicit sesizarea mai rapida a prezentarilor. Poate ffi utilizata atat pentru momeala vie cat si in pescuitul cu pasta, mamaliga sau pelete moi.

Sunt plute port-starlita (diam.4,5mm) iar antena este groasa s realizata din material plastic hi-wiz.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Arrow Balsa Portstarlita 1.5g Forma Morcov de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Arrow Balsa Portstarlita 1.5g Forma Morcov sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.