Ark Rigla plastic, transparenta color, 30cm Galben

1,20 lei (1 magazin)
Rigla plastic, transparenta color, 30cm, Ark Fabricata din plastic, o rigla colorata transparenta, cu o lungime de 30 cm cu gradatii inscriptionate cu negru, pentru o mai buna vizibilitate in utilizare, recomandata elevilor fiind folosita la desenul tehnic si multe alte activitati scolare. Rigla este disponibila in culorile albastru, verze, galben si roz. Culoarea dorita se poate alege cu ajutorul selectorului de mai sus. ...

Descriere


Ark Rigla plastic, transparenta color, 30cm Galben

Rigla plastic, transparenta color, 30cm, Ark Fabricata din plastic, o rigla colorata transparenta, cu o lungime de 30 cm cu gradatii inscriptionate cu negru, pentru o mai buna vizibilitate in utilizare, recomandata elevilor fiind folosita la desenul tehnic si multe alte activitati scolare. Rigla este disponibila in culorile albastru, verze, galben si roz. Culoarea dorita se poate alege cu ajutorul selectorului de mai sus.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ark Rigla plastic, transparenta color, 30cm Galben de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ark Rigla plastic, transparenta color, 30cm Galben sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.