Ard al Zaafaran Bint Hooran 100ml - Apa de Parfum

79,99 lei (1 magazin)
Un parfum pe care orice femeie ar trebui sa il aiba in colectia sa! Bint Hooran te transpune in stari diferite, pe masura ce se lasa descoperit. Misterios si elegant de la prima pulverizare, isi dezvaluie prospetimea, dulceata si caracterul puternic, la fel ca o femeie cuceritoare! Categorie olfactiva: Oriental - Citric Cantitate: 100 ml INGREDIENTE : Note de varf: Coriandru, Chiparos, Mandarina, Tarhon, Lamaita, Salvie, Bergamota, Lamaie Note de mijloc: Nucsoara, Scortisoara, Muscata ...

Descriere


Ard al Zaafaran Bint Hooran 100ml - Apa de Parfum

Un parfum pe care orice femeie ar trebui sa il aiba in colectia sa! Bint Hooran te transpune in stari diferite, pe masura ce se lasa descoperit. Misterios si elegant de la prima pulverizare, isi dezvaluie prospetimea, dulceata si caracterul puternic, la fel ca o femeie cuceritoare! Categorie olfactiva: Oriental - Citric Cantitate: 100 ml INGREDIENTE : Note de varf: Coriandru, Chiparos, Mandarina, Tarhon, Lamaita, Salvie, Bergamota, Lamaie Note de mijloc: Nucsoara, Scortisoara, Muscata, Sofran, Lacramioare, Lotus albastru Note de baza: Vetiver, Mosc, Lemn de santal, Cedru, Ambra, Tutun Din experienta clientilor acest parfum este asemanator cu: - Paco Rabanne Black XS - Carolina Herrera Good Girl 100% Original , Made in Dubai, UAE (Emiratele Arabe Unite) Longevitate (persistenta) ridicata si siaj mare. Sigilat, in cutie proprie, ideal pentru cadouri !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ard al Zaafaran Bint Hooran 100ml - Apa de Parfum de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ard al Zaafaran Bint Hooran 100ml - Apa de Parfum sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.