Ard al Zaafaran Beautiful Life 100ml - Apa de Parfum

70,00 lei (1 magazin)
Parfumul Ard Al Zaafaran Beautiful Life, este un parfum oriental clona pentru parfumul Lancome La Vie Est Belle Beautiful Life este un parfum floral incantator, cu note de varf revigorante si o baza intensa din lemn de cedru, ambra si patchouli. Categorie olfactiva: Floral - Dulce Cantitate: 100 ml INGREDIENTE : Note de varf: Lamaie, Lapte de nuca de cocos, Ananas Note de mijloc: Bujor, Frezie, Floare de piersic Note de baza: Lemn de cedru, Paciuli, Ambra Din experienta clientilor ace ...

Descriere


Ard al Zaafaran Beautiful Life 100ml - Apa de Parfum

Parfumul Ard Al Zaafaran Beautiful Life, este un parfum oriental clona pentru parfumul Lancome La Vie Est Belle Beautiful Life este un parfum floral incantator, cu note de varf revigorante si o baza intensa din lemn de cedru, ambra si patchouli. Categorie olfactiva: Floral - Dulce Cantitate: 100 ml INGREDIENTE : Note de varf: Lamaie, Lapte de nuca de cocos, Ananas Note de mijloc: Bujor, Frezie, Floare de piersic Note de baza: Lemn de cedru, Paciuli, Ambra Din experienta clientilor acest parfum este asemanator cu: - Lancome La Vie Est Belle 100% Original , Made in Dubai, UAE (Emiratele Arabe Unite) Longevitate (persistenta) ridicata si siaj mare. Sigilat, in cutie proprie, ideal pentru cadouri !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ard al Zaafaran Beautiful Life 100ml - Apa de Parfum de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ard al Zaafaran Beautiful Life 100ml - Apa de Parfum sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.