Apple Husa iPhone 11 Pro Max Silicon Albastru Inchis

Husa Protectie iPhone 11 Pro Max Silicon Albastru Inchis Blue Proiectata special pentru iPhone, aceasta husa de silicon se potriveste perfect peste butoanele de volum, butonul lateral si se muleaza pe dispozitivul tau fara sa-l faca voluminos. Captuseala moale de microfibra din interior iti protejează iPhone-ul. Iar finisajul matasos si moale al exteriorului din silicon se simte grozav la fiecare atingere. Si nu trebuie sa o scoti, nici macar cand il incarci wireless. Ofera protectie ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Apple Husa iPhone 11 Pro Max Silicon Albastru Inchis

Husa Protectie iPhone 11 Pro Max Silicon Albastru Inchis Blue
Proiectata special pentru iPhone, aceasta husa de silicon se potriveste perfect peste butoanele de volum, butonul lateral si se muleaza pe dispozitivul tau fara sa-l faca voluminos. Captuseala moale de microfibra din interior iti protejează iPhone-ul. Iar finisajul matasos si moale al exteriorului din silicon se simte grozav la fiecare atingere. Si nu trebuie sa o scoti, nici macar cand il incarci wireless.
Ofera protectie telefonului impotriva celor mai dure lovituri sau impacturi.Permite accesul la toate porturile si butoanele telefonului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Apple Husa iPhone 11 Pro Max Silicon Albastru Inchis de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Apple Husa iPhone 11 Pro Max Silicon Albastru Inchis sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.