Apivita My Color Elixir 5.0 Light Brown

de la 75,65 lei (2 magazine)
Descriere Apivita My Color Elixir Caracteristici Vopseaua de păr Apivita My Color Elixir conferă părului o colorare intensă și un luciu fantastic. Caracteristici: culoarea rămâne mult timp frumoasă și bogată acoperă firele albe aplicare rapidă și ușoară, din confortul de acasă Ingrediente: fără amoniac Cum se utilizează: Se urmează instrucțiunile din pachet. Instrucțiuni detaliate ...

Descriere


Apivita My Color Elixir 5.0 Light Brown

Descriere Apivita My Color Elixir
Caracteristici

Vopseaua de păr Apivita My Color Elixir conferă părului o colorare intensă și un luciu fantastic.

Caracteristici:

  • culoarea rămâne mult timp frumoasă și bogată
  • acoperă firele albe
  • aplicare rapidă și ușoară, din confortul de acasă

Ingrediente:

  • fără amoniac

Cum se utilizează:
Se urmează instrucțiunile din pachet.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Coloranții pentru păr pot cauza reacții alergice severe. Citiți și urmați instrucțiunile. Acest produs nu este destinat utilizării la persoanele cu vârsta sub 16 ani. Tatuajele temporare cu „henna neagră” vă pot crește riscul de alergie. Nu vă colorați părul dacă: — aveți o erupție pe față sau aveți scalp sensibil, iritat sau cu leziuni, — ați avut vreodată orice reacție după colorarea părului, — ați avut în trecut o reacție la un tatuaj temporar cu „henna neagră”. Conține fenilendiamine (toluendiamine). A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul. Clătiți bine părul după aplicare. A se evita contactul cu ochii sau cu pielea rănită. A nu se utiliza la vopsirea genelor și sprâncenelor. Conține amoniac. Conține rezorcinol. A se purta mănuși de protecție. A se evita contactul cu ochii.
ÎNTREGUL TEXT
 
Tipuri de părtoate tipurile de păr
UtilizareVopsirea părului la domiciliu
Culoarecastaniu deschis

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Apivita My Color Elixir 5.0 Light Brown de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Apivita My Color Elixir 5.0 Light Brown sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.