Apart OVO8P

OVO8P este o boxa activa PA cu o excelenta calitate muzicala, reproducere vocala foarte clara si sunet de cea mai buna calitate. Aceasta boxa full-range bass reflex de 60W, este atat de puternica incat nu mai simti nevoia uni subwoofer pentru a completa sunetul. Cu un woofer de 8" si tweeter de 1", boxa OVO8P in 2 cai ofera control de volum si control bass si treble separat. Boxa OVO8P este ideala pentru interioare unde este nevoie de un sunet clar si curat la volume reduse, dar pot ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Apart OVO8P

OVO8P este o boxa activa PA cu o excelenta calitate muzicala, reproducere vocala foarte clara si sunet de cea mai buna calitate. Aceasta boxa full-range bass reflex de 60W, este atat de puternica incat nu mai simti nevoia uni subwoofer pentru a completa sunetul.

Cu un woofer de 8" si tweeter de 1", boxa OVO8P in 2 cai ofera control de volum si control bass si treble separat.

Boxa OVO8P este ideala pentru interioare unde este nevoie de un sunet clar si curat la volume reduse, dar pot incinge atmosfera daca e nevoie.

Alte specificatii:

Echipata cu difuzor de 8" si tweeter de 1"

SPL 1W/1m: 87 dB

SPL maxim: 105 dB

Dispersie orizontala: 180

Dispersie verticala 170

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Apart OVO8P de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Apart OVO8P sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.