Apacer Hard disk 2.5 2TB USB 3.1 galben

428.15 lei
(1 magazin)
AC236 USB 3.1 Gen 1 este un nou model colorat de la Apacer. Ofera patru culori si diferite capacitati pentru fiecare stil si cerere de stocare. Usor ca o pana, AC236 cantareste doar 139.5g cu o capacitate de stocare de 1TB si 2TB. Este ultra-subtire si extrem de portabil. Cu o grosime de numai 10,8 mm, se potriveste cu usurinta in buzunar si devine un partener usor de depozitare portabil. Filme HD, vizionarea de filme HD sau rasfoirea colectiilor de fotografii in miscare. Trecand c ...

Descriere


Apacer Hard disk 2.5 2TB USB 3.1 galben

AC236 USB 3.1 Gen 1 este un nou model colorat de la Apacer. Ofera patru culori si diferite capacitati pentru fiecare stil si cerere de stocare. Usor ca o pana, AC236 cantareste doar 139.5g cu o capacitate de stocare de 1TB si 2TB. Este ultra-subtire si extrem de portabil. Cu o grosime de numai 10,8 mm, se potriveste cu usurinta in buzunar si devine un partener usor de depozitare portabil. Filme HD, vizionarea de filme HD sau rasfoirea colectiilor de fotografii in miscare. Trecand cu usurinta testul riguros de 10.000 de conectati deconectati, conectorul USB tip A de calitate premium ramane compact chiar si in timpul utilizarii pe termen lung, asigurand citirea si transmisia datelor stabile. AC236 are o functie inteligenta de gestionare a alimentarii, care va trece automat la oprirea transmisiei de date timp de 10 minute sau mai mult.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Apacer Hard disk 2.5 2TB USB 3.1 galben de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Apacer Hard disk 2.5 2TB USB 3.1 galben sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.