Annovi Reverberi AR3950

2.797,57 lei (1 magazin)
Performanta ridicata si lucru bine facut in orice tip de utilizare cu acest Aspirator umed/uscat Annovi Reverberi 2500 W, 70 L. Acesta are o constructie impunatoare, solida, bine structurata, potrivita pentru utilizarea in domeniul profesional pentru curatarea zilnica a magazinelor, birourilor, pivnitelor, garajelor, atelierelor, depozitelor, de praf, lichide, resturi mici, hartie, frunze etc.Rezervorul din otel inoxidabil de 70 de litri asigura strangerea unor cantitati mari de gunoi ...

Descriere


Annovi Reverberi AR3950

Performanta ridicata si lucru bine facut in orice tip de utilizare cu acest Aspirator umed/uscat Annovi Reverberi 2500 W, 70 L. Acesta are o constructie impunatoare, solida, bine structurata, potrivita pentru utilizarea in domeniul profesional pentru curatarea zilnica a magazinelor, birourilor, pivnitelor, garajelor, atelierelor, depozitelor, de praf, lichide, resturi mici, hartie, frunze etc.Rezervorul din otel inoxidabil de 70 de litri asigura strangerea unor cantitati mari de gunoi; cele doua motoare care urmeaza a fi folosite individual sau simultan iti permit sa diversifici activitatile in functie de nevoi.In plus, aspiratorul AR 3950 este echipat cu:Structura compacta, montata pe un carucior cu 2 roti pivotante fata si 2 spate care faciliteaza miscarea pe podea; Rotile din spate sunt cauciucate cu material care nu marcheaza pentru a aspira fara a lasa reziduuri pe podea;Cadru metalic cu maner superior dublu foarte util pentru prinderea rezervorului si transportul cu usurinta;Rezervor din otel inoxidabil de 70 de litri cu sistem de rasturnare basculant pentru o golire fara efort;Maner din plastic situat in partea din fata a cilindrului pentru un control mai mare;2 motoare care produc o putere nominala maxima de 2500W;Presiune si debit de aer pentru o utilizare fara prea mult efort;Suport pentru accesorii integrat pentru a mentine totul în ordine;5 m cablu electric;Carlige din plastic si compartimente pentru accesorii;Flotitor interior care intrerupe functionarea aspiratorului cand tamburul este plin;Accesorii furnizate:Filtru din burete, filtru netesut;2 extensii metalice rigide;Perie pentru podea;Perie pentru tapiterie;Perie umeda;Duză pentru spatii inguste;Duza rotunda si furtun flexibil de 2,5 m.Aspiratorul Annovi Reverberi 3950 este construit integral in Italia, o garantie a materialelor de inalta calitate, tehnologii de varf si profesionalism absolut.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Annovi Reverberi AR3950 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Annovi Reverberi AR3950 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.