ANNEMARIE BORLIND Cremă hidratantă de zi AQUANATURE System Hydro (Smoothing Day Cream) 50 ml

148,00 lei (1 magazin)
REGENEREAZĂ. HIDRATEAZĂ. NETEZEȘTE. Crema de noapte hidratantă AQUANATURE System Hydro din cosmetica naturală certificată ANNEMARIE BÖRLIND este destinată pentru a treia etapă (cremă de zi) de ingrijire sistematică a pielii pentru pielea insuficient hidratată in jurul vârstei de 30 de ani. Hidratează intens pielea și menține niveluri optime de umiditate pe tot parcursul zilei, umple liniile fine și ridurile și oferă pielii un aspect proaspăt, hidratat și tânăr. C ...

Descriere


ANNEMARIE BORLIND Cremă hidratantă de zi AQUANATURE System Hydro (Smoothing Day Cream) 50 ml

REGENEREAZĂ. HIDRATEAZĂ. NETEZEȘTE. Crema de noapte hidratantă AQUANATURE System Hydro din cosmetica naturală certificată ANNEMARIE BÖRLIND este destinată pentru a treia etapă (cremă de zi) de ingrijire sistematică a pielii pentru pielea insuficient hidratată in jurul vârstei de 30 de ani. Hidratează intens pielea și menține niveluri optime de umiditate pe tot parcursul zilei, umple liniile fine și ridurile și oferă pielii un aspect proaspăt, hidratat și tânăr. Conține ingrediente naturale excepțional de active, cum ar fi celulele stem de papirus, care întăresc bariera protectoare a pielii. Împreună cu acidul hialuronic botanic și extractul de salicornia europaea, acestea îmbunătățesc hidratarea pielii și asigură un aspect mai neted și mai suplu. asigură pielii o hidratare intensă pe tot parcursul zilei umple liniile fine și ridurile. întărește bariera protectoare a pielii, Crema naturală hidratantă extrem de eficientă are o textură plăcută cremoasă și un parfum minunat, curat, universal, motiv pentru care este populară și in rândul bărbaților. Este ideală și ca bază pentru machiaj.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ANNEMARIE BORLIND Cremă hidratantă de zi AQUANATURE System Hydro (Smoothing Day Cream) 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ANNEMARIE BORLIND Cremă hidratantă de zi AQUANATURE System Hydro (Smoothing Day Cream) 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.