Animonda Vom Feinsten Adult tăviță cu curcan și miel (22 x 150 g) 3.3 kg

140,70 lei (1 magazin)
Animonda Vom Feinsten Adult, curcan și miel este o hrană umedă integrală pentru câini adulți. Pentru cei dragi, doar ce e mai bun! Vom Feinsten își oferă promisiunea unei nutriții delicioase, sănătoase și echilibrate pentru câini la cel mai înalt nivel. Selecția atentă și calitatea ingredientelor garantează o încântare culinară unică. Experimentați lumea rafinată a Vom Feinsten și tratați-vă câinele cu sortimente speciale ...

Descriere


Animonda Vom Feinsten Adult tăviță cu curcan și miel (22 x 150 g) 3.3 kg

Animonda Vom Feinsten Adult, curcan și miel este o hrană umedă integrală pentru câini adulți. Pentru cei dragi, doar ce e mai bun! Vom Feinsten își oferă promisiunea unei nutriții delicioase, sănătoase și echilibrate pentru câini la cel mai înalt nivel. Selecția atentă și calitatea ingredientelor garantează o încântare culinară unică. Experimentați lumea rafinată a Vom Feinsten și tratați-vă câinele cu sortimente speciale. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Animonda Vom Feinsten Adult tăviță cu curcan și miel (22 x 150 g) 3.3 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Animonda Vom Feinsten Adult tăviță cu curcan și miel (22 x 150 g) 3.3 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.