AMiO Suport telefon, tip clema, pad cauciuc AVX-AM01705

de la 23,00 lei (9 magazine)
Suportul auto universal tip clema ofera o prindere excelenta datorita pad-urilor din cauciuc.Aceasta asigura o reglare atat pe orizontala, cat si pe verticala, pentru o vizibilitate mai buna. Acesta se prinde pe bordul sau parbrizul masinii cu ajutorul ventuzei care ofera o stabilitate excelenta. Caracteristici generale: Tip: clema Pad cauciuc Instalare usoara, fixare precisa a smartphone-urilor. ...

Descriere


AMiO Suport telefon, tip clema, pad cauciuc AVX-AM01705

Suportul auto universal tip clema ofera o prindere excelenta datorita pad-urilor din cauciuc.Aceasta asigura o reglare atat pe orizontala, cat si pe verticala, pentru o vizibilitate mai buna. Acesta se prinde pe bordul sau parbrizul masinii cu ajutorul ventuzei care ofera o stabilitate excelenta.

Caracteristici generale:

Tip: clema
Pad cauciuc
Instalare usoara, fixare precisa a smartphone-urilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AMiO Suport telefon, tip clema, pad cauciuc AVX-AM01705 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AMiO Suport telefon, tip clema, pad cauciuc AVX-AM01705 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.