Ambition Dozator zahar 260ml Porto

Doza pentru zahar, din portelan de inalta calitate, cu o capacitate de 260ml. Vasele din colectia Porto au un aspect deosebit, aducand un plus de stil si de modernitate mesei si bucatariei dumneavoastra, pastrand insa simplitatea si eleganta. Acestea se pot utiliza si in cuptorul cu microunde si se curata de asemenea foarte usor, putand fi introduse in masina de spalat vase. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ambition Dozator zahar 260ml Porto

Doza pentru zahar, din portelan de inalta calitate, cu o capacitate de 260ml. Vasele din colectia Porto au un aspect deosebit, aducand un plus de stil si de modernitate mesei si bucatariei dumneavoastra, pastrand insa simplitatea si eleganta. Acestea se pot utiliza si in cuptorul cu microunde si se curata de asemenea foarte usor, putand fi introduse in masina de spalat vase.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ambition Dozator zahar 260ml Porto de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ambition Dozator zahar 260ml Porto sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.