Alpen Burghiu pentru beton SDS PLUS, F4 Forte 2 MUCHII, 25X1000 950

537,99 lei (1 magazin)
Domeniu de utilizare : Burghiu de mare performanta pentru gaurirea cu percutie in beton, zidarie si piatra naturala. Varful burghiului ramane ascutit timp indelungat datorita profilului special al caneluri care elimina praful de gaurire. Unghiul de ascutire: 130o Tipul de prindere: coada SDS PLUS Modul de impachetare: blister individual din plastic Burghiele au gravata marca PGM , marca de verificare a Asociatiei Independente de Verificare a Burghielor Destinate Strapungerii Zidurilor ...

Descriere


Alpen Burghiu pentru beton SDS PLUS, F4 Forte 2 MUCHII, 25X1000 950

Domeniu de utilizare : Burghiu de mare performanta pentru gaurirea cu percutie in beton, zidarie si piatra naturala. Varful burghiului ramane ascutit timp indelungat datorita profilului special al caneluri care elimina praful de gaurire. Unghiul de ascutire: 130o Tipul de prindere: coada SDS PLUS Modul de impachetare: blister individual din plastic Burghiele au gravata marca PGM , marca de verificare a Asociatiei Independente de Verificare a Burghielor Destinate Strapungerii Zidurilor. Aceasta emblema garanteaza respectarea unor tolerante mici, gauri de dimensiuni constante si fixarea sigura a diblurilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alpen Burghiu pentru beton SDS PLUS, F4 Forte 2 MUCHII, 25X1000 950 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alpen Burghiu pentru beton SDS PLUS, F4 Forte 2 MUCHII, 25X1000 950 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.