Allos Crema Lichida de Soia pentru Gatit Ecologica/Bio 200ml

de la 9,94 lei (2 magazine)
Ingrediente: apa,  soia*  din europa 7%, ulei de floarea soarelui*, sirop de orez*, faina de orez*, sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar*, emulgator: lecitina de floarea soarelui*. *provin din agricultura ecologica Produs vegan, ecologic, fara lactoza si fara gluten Mod de utilizare : se poate adauga ca subtitut de smantana lichida atat la preparate tip felul 1 (supe creme, ciorbe, etc) sau 2 (orez, curry, preparate asiatice, etc) cat si la divers ...

Descriere


Allos Crema Lichida de Soia pentru Gatit Ecologica/Bio 200ml

Ingrediente:

apa, soia* din europa 7%, ulei de floarea soarelui*, sirop de orez*, faina de orez*, sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar*, emulgator: lecitina de floarea soarelui*.

*provin din agricultura ecologica

Produs vegan, ecologic, fara lactoza si fara gluten

Mod de utilizare: se poate adauga ca subtitut de smantana lichida atat la preparate tip felul 1 (supe creme, ciorbe, etc) sau 2 (orez, curry, preparate asiatice, etc) cat si la diverse preparate de tip desert vegane (clatite, budinci, prajituri, inghetata, chec, etc). Este ideal pentru persoanele cu intoleranta la lactoza. Dupa deschidere se va depozita in frigider si se va consuma in 3-4 zile.

Alergeni: soia Tara de origine: Italia

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Allos Crema Lichida de Soia pentru Gatit Ecologica/Bio 200ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Allos Crema Lichida de Soia pentru Gatit Ecologica/Bio 200ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.