Allos Bautura (Lapte) de Orez Fara Gluten si Lactoza Ecologica/Bio 1L

de la 17,28 lei (2 magazine)
apa, orez *17% (din europa), ulei de floarea-soarelui *, sare de mare. *provin din agricultura ecologica Fie pentru cereale, gătit, coacere, shake sau creaÈ›ii proprii. Alternativele de lapte Allos sunt la fel de versatile ca È™i gustul tău. ÎncercaÈ›i un smoothi cu un shot de bautura de orez si cocos, bucurati-va de o prajitura care devine mai aromata cu bautura de ovaz sau savurati gustul de bautura cu migdale impreuna cu gheata. Imaginatia ta nu are limite? ...

Descriere


Allos Bautura (Lapte) de Orez Fara Gluten si Lactoza Ecologica/Bio 1L

apa, orez *17% (din europa), ulei de floarea-soarelui *, sare de mare.

*provin din agricultura ecologica

Fie pentru cereale, gătit, coacere, shake sau creaÈ›ii proprii. Alternativele de lapte Allos sunt la fel de versatile ca È™i gustul tău. ÎncercaÈ›i un smoothi cu un shot de bautura de orez si cocos, bucurati-va de o prajitura care devine mai aromata cu bautura de ovaz sau savurati gustul de bautura cu migdale impreuna cu gheata. Imaginatia ta nu are limite? Alternativele de lapte Allos fac totul.

Tara de origine: Germania

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Allos Bautura (Lapte) de Orez Fara Gluten si Lactoza Ecologica/Bio 1L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Allos Bautura (Lapte) de Orez Fara Gluten si Lactoza Ecologica/Bio 1L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.