Allocacoc Prelungitor in forma de cub PowerCube Extended 5 prize 3m Rosu

de la 69,00 lei (3 magazine)
Monteaza! Rasuceste! Incarca! Fixati prelungitorul pe orice suprafata neteda. Invartiti si blocati PowerCube-ul. Rasuciti PowerCube montat la 360 de grade pentru a va conecta la orice colt.  Indiferent daca aveti nevoie de prize in apropierea patului sau biroului dvs., prelungitorul PowerCube este o alegere perfecta.  PowerCube ...

Descriere


Allocacoc Prelungitor in forma de cub PowerCube Extended 5 prize 3m Rosu

Monteaza! Rasuceste! Incarca!
Fixati prelungitorul pe orice suprafata neteda. Invartiti si blocati PowerCube-ul. Rasuciti PowerCube montat la 360 de grade pentru a va conecta la orice colt. 

Indiferent daca aveti nevoie de prize in apropierea patului sau biroului dvs., prelungitorul PowerCube este o alegere perfecta. 



PowerCube

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Allocacoc Prelungitor in forma de cub PowerCube Extended 5 prize 3m Rosu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Allocacoc Prelungitor in forma de cub PowerCube Extended 5 prize 3m Rosu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.