Alhambra Zeno EDP 100 ml

103,00 lei (1 magazin)
Apa de parfum Zeno pentru femei se deschide cu o combinație fermecătoare de note exotice de ananas și citrice spumoase, însoțite de trandafir, care formează o tranziție imaginară către inima bogată, în care înfloresc note blânde de crin de vale și violetă, dar și lavandă armonioasă, bujor amețitor, sau excepționala și frumoasa floare de lotus. Notele senzuale de măr roșu și mango sunt o încântare delicioasă care cedează treptat locul notelor senzuale și per ...

Descriere


Alhambra Zeno EDP 100 ml

Apa de parfum Zeno pentru femei se deschide cu o combinație fermecătoare de note exotice de ananas și citrice spumoase, însoțite de trandafir, care formează o tranziție imaginară către inima bogată, în care înfloresc note blânde de crin de vale și violetă, dar și lavandă armonioasă, bujor amețitor, sau excepționala și frumoasa floare de lotus. Notele senzuale de măr roșu și mango sunt o încântare delicioasă care cedează treptat locul notelor senzuale și persistente de cedru și tămâie, completate de acorduri contrastante de chihlimbar cald și mentă proaspătă - rezultatul este un parfum perfect și echilibrat care oferă posibilități infinite.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alhambra Zeno EDP 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alhambra Zeno EDP 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.