Alhambra Very Velvet Noir EDP 100 ml

138,00 lei (1 magazin)
Parfumul fermecător pentru femei Very Velvet Noir este un amestec de note fermecătoare de fructe, lemn și chihlimbar. Acordurile proaspete de citrice sunt impregnate de parfumul proaspăt de măr suculent și prune coapte. Inima ascunde acorduri florale și de mosc absolut captivante, a căror senzualitate este accentuată de notele calde și seducătoare de ambră cenușie și lemn de santal luxuriant din baza parfumului, care adaugă sofisticare și eleganță compoziției. Impres ...

Descriere


Alhambra Very Velvet Noir EDP 100 ml

Parfumul fermecător pentru femei Very Velvet Noir este un amestec de note fermecătoare de fructe, lemn și chihlimbar. Acordurile proaspete de citrice sunt impregnate de parfumul proaspăt de măr suculent și prune coapte. Inima ascunde acorduri florale și de mosc absolut captivante, a căror senzualitate este accentuată de notele calde și seducătoare de ambră cenușie și lemn de santal luxuriant din baza parfumului, care adaugă sofisticare și eleganță compoziției. Impresia de durată pe care o lăsați cu fermecătorul și misteriosul Very Velvet Noir este inconfundabilă și unică, la fel ca purtătoarea acestui parfum.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alhambra Very Velvet Noir EDP 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alhambra Very Velvet Noir EDP 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.