Alhambra Lovely Cherie EDP 80 ml

Cherie Lovely este o apă de parfum unisex care va încânta toți iubitorii aromelor dulci de fructe. Migdalele amare și trandafirul sunt o primire plăcută într-o lume a bucuriei și a frumuseții. În centrul întregii compoziții apare aroma dulce, încălzită de soare, a cireșei delicioase, a cărei dulceață este intensificată de aroma caldă a ambrului și caramelului. Fasolea tonka și balsamul peruvian, cu un miros asemănător vaniliei, închid întreaga compoziție ș ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Alhambra Lovely Cherie EDP 80 ml

Cherie Lovely este o apă de parfum unisex care va încânta toți iubitorii aromelor dulci de fructe. Migdalele amare și trandafirul sunt o primire plăcută într-o lume a bucuriei și a frumuseții. În centrul întregii compoziții apare aroma dulce, încălzită de soare, a cireșei delicioase, a cărei dulceață este intensificată de aroma caldă a ambrului și caramelului. Fasolea tonka și balsamul peruvian, cu un miros asemănător vaniliei, închid întreaga compoziție și lasă pe pielea voastră o aromă de lungă durată, care vă va face să vă simțiți irezistibili în orice situație. Un parfum îmbătător, dulce, care vă va sublinia senzualitatea și atractivitatea, este perfect pentru seara dvs. de întâlnire. Eliberează-ți frumusețea interioară cu Lovely Cherie! Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2022.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alhambra Lovely Cherie EDP 80 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alhambra Lovely Cherie EDP 80 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.