Alfaparf Gel de par extra puternic 150ml

57,00 lei (1 magazin)
Alfaparf Blends of Many Extra Strong - Gel de par extra puternic  Gel de styling special conceput pentru barbati, cu o formula unica ce ofera oricarui tip de coafura o fixare extra puternica pentru un control de lunga durata. Este usor de aplicat, nu usuca si nu lipeste firele de par, ajutand la obtinerea unui look perfect pe durata intregii zile. Mod de utilizare: se aplica pe par si se modeleaza coafura dupa preferinte. Se poate dilua cu apa pentru o fixare mai flexibila ...

Descriere


Alfaparf Gel de par extra puternic 150ml

Alfaparf Blends of Many Extra Strong - Gel de par extra puternic 

Gel de styling special conceput pentru barbati, cu o formula unica ce ofera oricarui tip de coafura o fixare extra puternica pentru un control de lunga durata.

Este usor de aplicat, nu usuca si nu lipeste firele de par, ajutand la obtinerea unui look perfect pe durata intregii zile.

Mod de utilizare:

se aplica pe par si se modeleaza coafura dupa preferinte.

Se poate dilua cu apa pentru o fixare mai flexibila.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alfaparf Gel de par extra puternic 150ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alfaparf Gel de par extra puternic 150ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.