Alfaparf Color Wear New nr 5

37,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Vopsea Fara Amoniac Ton pe Ton - Alfaparf Milano Color Wear New, nuanta nr 5:  vopsea fara amoniac ce ofera reflexe de culoare mult mai intense si cu un rezultat de o stralucire deosebita. Este un produs bland, delicat cu parul, care nu face compromis in performanta. Are un nou ambalaj si o formula reinnoita radical pentru a permite tuturor sa isi imbunatateasca aspectul si sa se bucure de o imagine noua. Detine o tehnologie brevetata pe baza de arginin ...

Descriere


Alfaparf Color Wear New nr 5

Descrierea produsului:

Vopsea Fara Amoniac Ton pe Ton - Alfaparf Milano Color Wear New, nuanta nr 5: vopsea fara amoniac ce ofera reflexe de culoare mult mai intense si cu un rezultat de o stralucire deosebita. Este un produs bland, delicat cu parul, care nu face compromis in performanta. Are un nou ambalaj si o formula reinnoita radical pentru a permite tuturor sa isi imbunatateasca aspectul si sa se bucure de o imagine noua. Detine o tehnologie brevetata pe baza de arginina si o formula vegata, lipsita de orice ingredient de origine animala. De asemenea, aceasta vopsea are o textura gel-crema, ceea ce o face usor de aplicat.

Efecte:
- Lasa parul extrem de neted si moale, datorita concentratiei mari de principii naturale din formula produsului.
- Datorita lipsei de amoniac ColorWear actioneaza ca un tratament pentru par pe durata vopsirii.

Utilizare: intr-un recipient nemetalic amestecati 60 ml de Vopsea ColorWear cu 120 ml de Activator ColorWear

Proportie de amestec:
- regula de baza: 1 : 2
- pentru o acoperire de par alb de pana la 100%: 1 : 1
(Se recomanda amestecarea în doze egale cu baza naturala)

Obs: Vopseaua nu vine insotita de oxidant. Oxidantul se achizitioneaza separat.

Tip par: Vopsit.

Beneficiu: Mentinerea culorii.

Cantitate: 60 ml.

Culoare: Maro.

Brand: Alfaparf Milano

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alfaparf Color Wear New nr 5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alfaparf Color Wear New nr 5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.