Alfaparf Blends of Many Beard & Skin Balm, 100ml

Balsam pentru Barba si Piele - Alfaparf Milano Blends of Many Beard & Skin Balm, 100ml:  produs de ingrijire faciala special conceput pentru barbati, cu o formula imbogatita cu un amestec de ingrediente benefice atat pielii cat si parului, ce calmeaza iritatiile cutanate, inmoaie si hidrateaza tenul si barba fara a lasa o senzatie grasa. Ofera o protectie eficienta impotriva actiunii nocive a factorilor de mediu, prevenind uscarea si imbatranirea pielii. Aplicare:  se ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Alfaparf Blends of Many Beard & Skin Balm, 100ml

Balsam pentru Barba si Piele - Alfaparf Milano Blends of Many Beard & Skin Balm, 100mlprodus de ingrijire faciala special conceput pentru barbati, cu o formula imbogatita cu un amestec de ingrediente benefice atat pielii cat si parului, ce calmeaza iritatiile cutanate, inmoaie si hidrateaza tenul si barba fara a lasa o senzatie grasa. Ofera o protectie eficienta impotriva actiunii nocive a factorilor de mediu, prevenind uscarea si imbatranirea pielii.
Aplicarese aplica pe pielea fetei si pe barba, masand usor pana la absorbtie.
BeneficiuHidratare.
Cantitate100 ml.
BrandAlfaparf Milano

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alfaparf Blends of Many Beard & Skin Balm, 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alfaparf Blends of Many Beard & Skin Balm, 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.