Alevia Seminte de Susan 100g

de la 5,53 lei (3 magazine)
Semințele de susan reprezintă o sursă importantă de calciu, fibre și alte minerale esențiale pentru sănătatea organismului și a pielii. Conțin grăsimi sănătoase, necesare pentru buna funcționare a metabolismului și a sistemului endocrin.   A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură, la temperaturi maxime de 15°C. Poate conține urme de cereale, arahide și fructe cu coajă lemnoasă. Conținutul de sare din produs se datorează prezenței & ...

Descriere


Alevia Seminte de Susan 100g

Semințele de susan reprezintă o sursă importantă de calciu, fibre și alte minerale esențiale pentru sănătatea organismului și a pielii. Conțin grăsimi sănătoase, necesare pentru buna funcționare a metabolismului și a sistemului endocrin.

A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură, la temperaturi maxime de 15 ° C. Poate conține urme de cereale, arahide și fructe cu coajă lemnoasă. Conținutul de sare din produs se datorează prezenței în mod natural a sodiului în acesta.

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul perioadei de valabilitate înscrisă pe ambalaj.

100% natural

Fără aditivi sau conservanți

Nu conține gluten

Ingredienteseminte de susan
Gramaj produs100g
Tara de origineIndia

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alevia Seminte de Susan 100g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alevia Seminte de Susan 100g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.