Alcon OPTI-FREE PureMoist 300 ml cu suport

NOU OPTI-FREE PureMoist de la Alcon, este o soluție universală pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv cele din silicon-hidrogel, Formula ei unică ajută umezeala să rămână mai ușor pe suprafața lentilei și oferă confort de până la 16 ore. Această soluție versatilă curăță, dezinfectează, hidratează, clătește și păstrează lentilele de contact moi. Înlocuiește soluția EverMoist. Vă rugăm să luați aminte că soluția vine fără ambalaj ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Alcon OPTI-FREE PureMoist 300 ml cu suport

NOU OPTI-FREE PureMoist de la Alcon, este o soluție universală pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv cele din silicon-hidrogel, Formula ei unică ajută umezeala să rămână mai ușor pe suprafața lentilei și oferă confort de până la 16 ore. Această soluție versatilă curăță, dezinfectează, hidratează, clătește și păstrează lentilele de contact moi. Înlocuiește soluția EverMoist. Vă rugăm să luați aminte că soluția vine fără ambalajul exterior.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alcon OPTI-FREE PureMoist 300 ml cu suport de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alcon OPTI-FREE PureMoist 300 ml cu suport sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.