Alcina Cremă de mâini (Hand Cream) 30 ml

Tratarea constantă a pielii cu dezinfectanți provoacă foarte des formarea de mici imperfecțiuni. Pentru a preveni semnele de deshidratare și pentru a restabili structura epidermei, încercați crema de mâini Alcina. Agentul universal se caracterizează prin funcții de hrănire și hidratare de înaltă calitate și capacitatea de a înmuia ușor zonele aspre. Folosirea regulată a cremei vă va ajuta să creșteți proprietățile protectoare ale pielii, să-i întăriți barier ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Alcina Cremă de mâini (Hand Cream) 30 ml

Tratarea constantă a pielii cu dezinfectanți provoacă foarte des formarea de mici imperfecțiuni. Pentru a preveni semnele de deshidratare și pentru a restabili structura epidermei, încercați crema de mâini Alcina. Agentul universal se caracterizează prin funcții de hrănire și hidratare de înaltă calitate și capacitatea de a înmuia ușor zonele aspre. Folosirea regulată a cremei vă va ajuta să creșteți proprietățile protectoare ale pielii, să-i întăriți bariera și să scăpați de uscăciune și iritația pielii, să stimulați procesele metabolice și regenerarea țesuturilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alcina Cremă de mâini (Hand Cream) 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alcina Cremă de mâini (Hand Cream) 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.