Airfix Kit Cosntructie Avion Bae Hawk T.Mk.1A 1:72

BAe Hawk T.1 agil si de incredere furnizeaza Royal Air Force o platforma eficienta de pregatire avansata a pilotului de peste 40 de ani, inlocuind acest rol Folland Gnat. Cu peste 1000 de aeronave produse, Hawk s-a dovedit, de asemenea, unul dintre cele mai profitabile succese din Marea Britanie la exportul de aviatie dupa razboi. Scala 1:72 Nivel indemanare 1 Ore de zbor 1 Numar piese 59 Dimensiuni mm L163 x W130 Varsta recomandata 8 ani . Kit Cosntructie Airfix Avion Bae Hawk T ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Airfix Kit Cosntructie Avion Bae Hawk T.Mk.1A 1:72

BAe Hawk T.1 agil si de incredere furnizeaza Royal Air Force o platforma eficienta de pregatire avansata a pilotului de peste 40 de ani, inlocuind acest rol Folland Gnat. Cu peste 1000 de aeronave produse, Hawk s-a dovedit, de asemenea, unul dintre cele mai profitabile succese din Marea Britanie la exportul de aviatie dupa razboi.
Scala 1:72
Nivel indemanare 1
Ore de zbor 1
Numar piese 59
Dimensiuni mm L163 x W130
Varsta recomandata 8 ani . Kit Cosntructie Airfix Avion Bae Hawk T.Mk.1A 1:72

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Airfix Kit Cosntructie Avion Bae Hawk T.Mk.1A 1:72 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Airfix Kit Cosntructie Avion Bae Hawk T.Mk.1A 1:72 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.