Aghoras Platina Coloidala 5 ppm 500 ml

În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (și, uneori, chiar și în cazul celor stabilizate) pot apărea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai mulți parametri (compoziția sticlei, temperatură, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub formă de flocoane, foițe, particule, și nu sunt dăunătoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloză (cafea) atunci când conținutul flaconului este la final.   Mod ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Aghoras Platina Coloidala 5 ppm 500 ml

În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (și, uneori, chiar și în cazul celor stabilizate) pot apărea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai mulți parametri (compoziția sticlei, temperatură, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub formă de flocoane, foițe, particule, și nu sunt dăunătoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloză (cafea) atunci când conținutul flaconului este la final.

Mod de păstrareSe va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.
Mod de utilizareSe va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi, după necesități.
ContraindicaţiiFolosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la platină.
Compoziţieapă distilată, platină 5ppm
Cod producatorAghoras Invent

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Aghoras Platina Coloidala 5 ppm 500 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Aghoras Platina Coloidala 5 ppm 500 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.