AFOX AFLD44FK1P

DDR4 RAM standard care permite utilizarea unei tensiuni de 1,2 V. Ca rezultat, a fost posibil sa se obtina o scadere a consumului de energie cu 20% comparativ cu DDR3 si un randament mai mare. In plus, utilizatorii pot conta pe verificari de redundanta ciclica si detectarea aleatorie a erorilor. Oamenii care asteapta performante maxime si economii mari de energie ar trebui sa ajunga la memoria DDR4 . Printre acestia vor fi jucatori, precum si utilizatori care utilizeaza ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


AFOX AFLD44FK1P

DDR4

RAM standard care permite utilizarea unei tensiuni de 1,2 V. Ca rezultat, a fost posibil sa se obtina o scadere a consumului de energie cu 20% comparativ cu DDR3 si un randament mai mare. In plus, utilizatorii pot conta pe verificari de redundanta ciclica si detectarea aleatorie a erorilor. Oamenii care asteapta performante maxime si economii mari de energie ar trebui sa ajunga la memoria DDR4 . Printre acestia vor fi jucatori, precum si utilizatori care utilizeaza software profesional de procesare grafica.

Capacitate de 4 GB

4 GB de memorie RAM sunt suficiente pentru a va bucura de o operare convenabila a celor mai importante programe. Un computer echipat in asa fel va fi perfect pentru munca de birou, oferind un confort ridicat de utilizare. Folosirea unui browser web sau vizionarea de filme, de asemenea, nu va cauza probleme. Pe de alta parte, iubitorii de jocuri se pot baza pe distractie extraordinara cu titluri putin mai solicitante. Avantajul incontestabil care vorbeste in favoarea alegerii acestei variante de memorie este pretul atractiv.

Modul unic

Un singur cip de memorie RAM este o solutie care va fi perfecta pentru o configuratie conceputa pentru diverse sarcini. Oferta larga va va permite sa potriviti perfect modulul cu preferintele personale. Capacitatea mai mica va fi o solutie ieftina, care va fi utilizata in munca de birou. Pe de alta parte, jucatorii si utilizatorii de programe profesionale de procesare grafica vor cauta cu siguranta o resursa mai mare. Daca computerul incetineste dupa ceva timp, va fi posibil sa extindeti memoria RAM.

Conector DIMM

Un DIMM este un tip de conector de memorie RAM gasit pe o placa de baza. In prezent, vom intalni o astfel de solutie cu marea majoritate a modulelor RAM . Proiectarea se bazeaza pe dispunerea pe doua fete a contactelor conectorului de margine. Atunci cand alegeti o memorie, ar trebui sa studiati cu atentie specificatiile placii de baza si sa verificati lista standardelor acceptate. Cea mai populara structura DIMM este formata din 288 pini si se refera la memoria DDR4. Cu toate acestea, in cazul DDR3 si DDR2, se utilizeaza conectori cu 240 de pini.

Frecventa de lucru 2666 MHz

Viteza de ceas RAM este unul dintre parametrii care au un impact semnificativ asupra performantei computerului si confortului de utilizare. Frecventa de 2666 MHz este suficienta pentru a juca multe jocuri, precum si pentru a utiliza software avansat pentru proiectare, procesare grafica si editare de filme. Cu toate acestea, trebuie acordata atentie celorlalte elemente ale configuratiei. Atunci cand utilizati functii profesionale, veti avea nevoie si de un procesor rapid si de o placa grafica de inalta clasa.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AFOX AFLD44FK1P de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AFOX AFLD44FK1P sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.