Adidas Pure Fresh - roll-on 50 ml

15,99 lei (1 magazin)
Adidas a creat o formulă de antiperspirante concepute exclusiv pentru a răspunde nevoilor specifice atât ale bărbaților, cât și ale femeilor. Fie că sunteți în competiție pe teren sau pe ringul de dans, noul Adidas Pure Fresh pentru femei protejează eficient pielea și oferă o doză de prospețime. Deodorantul asigură o protecție de 24 de ore și conține emolienți care calmează și protejează pielea. Capacul are o formă ergonomică pentru a se potrivi confortabil î ...

Descriere


Adidas Pure Fresh - roll-on 50 ml

Adidas a creat o formulă de antiperspirante concepute exclusiv pentru a răspunde nevoilor specifice atât ale bărbaților, cât și ale femeilor. Fie că sunteți în competiție pe teren sau pe ringul de dans, noul Adidas Pure Fresh pentru femei protejează eficient pielea și oferă o doză de prospețime. Deodorantul asigură o protecție de 24 de ore și conține emolienți care calmează și protejează pielea. Capacul are o formă ergonomică pentru a se potrivi confortabil în mână.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adidas Pure Fresh - roll-on 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adidas Pure Fresh - roll-on 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.