Adidas Power Booster Man - gel de duș 250 ml

de la 13,99 lei (2 magazine)
Gelul de duș pentru bărbați pentru corp, față și păr Adidas Power Booster vă va permite să performați la maximum. Datorită tehnologiei inovatoare cu capsule active de mentă care eliberează parfumul pe tot parcursul zilei, vă oferă o senzație de prospețime și energie. Gelul de duș îndepărtează perfect, dar delicat, transpirația și impuritățile, lăsând pielea proaspătă, hidratată și protejată împotriva mirosurilor neplăcute. ...

Descriere


Adidas Power Booster Man - gel de duș 250 ml

Gelul de duș pentru bărbați pentru corp, față și păr Adidas Power Booster vă va permite să performați la maximum. Datorită tehnologiei inovatoare cu capsule active de mentă care eliberează parfumul pe tot parcursul zilei, vă oferă o senzație de prospețime și energie. Gelul de duș îndepărtează perfect, dar delicat, transpirația și impuritățile, lăsând pielea proaspătă, hidratată și protejată împotriva mirosurilor neplăcute.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adidas Power Booster Man - gel de duș 250 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adidas Power Booster Man - gel de duș 250 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.