Adidas Energy Kick - roll-on 50 ml

15,00 lei (1 magazin)
Adidas a creat o formulă antiperspirantă concepută exclusiv pentru a răspunde nevoilor specifice ale femeilor. Fie că sunteți în competiție pe teren sau pe ringul de dans, noul Adidas Power Kick pentru femei protejează eficient pielea și oferă o doză de prospețime. Deodorantul asigură o protecție de 24 de ore și conține emolienți care calmează și protejează pielea. Capacul are o formă ergonomică pentru a se potrivi confortabil în mână. ...

Descriere


Adidas Energy Kick - roll-on 50 ml

Adidas a creat o formulă antiperspirantă concepută exclusiv pentru a răspunde nevoilor specifice ale femeilor. Fie că sunteți în competiție pe teren sau pe ringul de dans, noul Adidas Power Kick pentru femei protejează eficient pielea și oferă o doză de prospețime. Deodorantul asigură o protecție de 24 de ore și conține emolienți care calmează și protejează pielea. Capacul are o formă ergonomică pentru a se potrivi confortabil în mână.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adidas Energy Kick - roll-on 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adidas Energy Kick - roll-on 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.