Acer Extensa 15 NX.EG8EX.00N

1.699,00 lei (1 magazin)
Acer Extensa 15 Acest produs este dedicat institutiilor educationale.       Concepute pentru oamenii mediul educational laptopurile Extensa 15 au tot ce ai nevoie pentru o zi de lucru confortabila si eficienta atat pentru profesori cat si pentru studenti si elevi. Aceste laptopuri cu ecran mare de 15,6 inch furnizeaza o productivitate exceptonala, dar si o gama completa de functii esentiale, pe langa faptul ca vin echipate cu tastatura numer ...

Descriere


Acer Extensa 15 NX.EG8EX.00N

Acer Extensa 15
Acest produs este dedicat institutiilor educationale.

 
 
 
Concepute pentru oamenii mediul educational laptopurile Extensa 15 au tot ce ai nevoie pentru o zi de lucru confortabila si eficienta atat pentru profesori cat si pentru studenti si elevi.
Aceste laptopuri cu ecran mare de 15,6 inch furnizeaza o productivitate exceptonala, dar si o gama completa de functii esentiale, pe langa faptul ca vin echipate cu tastatura numerica.

Performante rapide
Finalizeaza-ti sarcinile rapid si eficient, efectuand cu usurinta mai multe sarcini datorita puternicului procesor Intel® Core™ din a 10-a generatii, a placii grafice Intel® UHD1 si a memoriei DDR4 de 8GB.


Imagini uimitoare
Vizualizeaza detalii fine si culori bogate pe ecranul IPS FHD1 de 15,6 inch, cu cadre inguste pentru un raport ecran-carcasa mai ridicat.
Si nu doar atat, priveste confortabil catre ecranul tau in diverse medii cu tehnologia ComfyView™, care reduce reflexiile de lumina.



Video conferinte imbunatatite
Lucrul de la distanta sau de acasa nu a fost niciodata mai usor.
Mentine un semnal wireless puternic si constant cu MU-MIMO si cu antena wireless Wi-Fi 5 (802.11ac) amplasata strategic.
Camera web digitala, microfonul si doua difuzoare stereo incorporate optimizate te ajuta sa ramai conectat si iti ofera un sunet si o claritate vizuala uimitoare.

Design rafinat
Carcasa eleganta a modelului Extensa 15 a fost reproiectata pentru a fi mai subtire si mai usoara ca niciodata.
Cu o grosime mai mica de 20 mm si o greutate de pornire sub 1,9 kg, acesta te poate acompania oriunde trebuie sa mergi iar autonomia iar cu o autonomie a bateriei de pana la 9 ore are suficienta putere sa rămana activ pentru intreaga zi.






Licenta Windows 10 Pro Educational inclusa


 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Acer Extensa 15 NX.EG8EX.00N de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Acer Extensa 15 NX.EG8EX.00N sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.