4M Kit stiintific - tricotat si crosetat, steam kids

188,00 lei (1 magazin)
Învață să tricotezi și să croșetezi cu acest set de lux, care include instrumente ușor de utilizat și instrucțiuni detaliate.   Lasă-ți imaginația să înflorească, creând diferite proiecte din fire.   Integrarea artei și a creativității în jucăriile științifice este esențială pentru învățarea echilibrată și pentru a ajuta copiii să-și exploreze imaginația nelimitată.   Pentru varsta de 5 ani +   Dimensiuni: 37,5 cm x 28,5 cm x 6,5 ...

Descriere


4M Kit stiintific - tricotat si crosetat, steam kids

Învață să tricotezi și să croșetezi cu acest set de lux, care include instrumente ușor de utilizat și instrucțiuni detaliate.

 

Lasă-ți imaginația să înflorească, creând diferite proiecte din fire.

 

Integrarea artei și a creativității în jucăriile științifice este esențială pentru învățarea echilibrată și pentru a ajuta copiii să-și exploreze imaginația nelimitată.

 

Pentru varsta de 5 ani +

 

Dimensiuni: 37,5 cm x 28,5 cm x 6,5 cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 4M Kit stiintific - tricotat si crosetat, steam kids de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 4M Kit stiintific - tricotat si crosetat, steam kids sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.