Julia Vaughan Smith De la Terapeut la Coach.

Pret 19,50 lei

Descriere produs

Cum difera coachingul de practicarea psihoterapiei? Ce abilitati sunt necesare pentru a deveni coach? Unde am putea lucra si la ce fel de venituri ne-am putea astepta? In cartea de fata autoarea ofera un raspuns psihologilor care se gandesc sa-si largeasca domeniul de activitate, sa gaseasca noi sectoare in care sa activeze sau care isi doresc un alt tip de relatii cu clientii lor. Dupa o introducere in domeniul coachingului, sunt prezentate in detaliu formarea, tipurile de clienti, metodele de coaching si problemele ce apar intr-o practica mixta, punandu-se accent pe aspectele care diferentiaza procesul terapeutic si cel de coaching. Sunt puse in evidenta aspecte din modelele psihoterapeutice care sunt nepotrivite pentru coaching, dar si elementele care il imbogatesc. Exemplele de dialoguri dintre coach si client si prezentarile de caz sunt deosebit de utile in detalierea procesului si ilustrarea "vocii de coaching".
Julia Vaughan Smith este un coach experimentat, consultant organizational si membru fondator al companiei Anaptys dedicata programelor de formare in coaching. Este membru al European Mentoring and Coaching Council si practica psihoterapia integrativa in Marea Britanie.
Asa cum spune vechea zicala, "Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa si primesti". Dar, fara propriile noastre dorinte, vom sfarsi prin a trai viata altcuiva. Coachingul foloseste puterea dorintelor si capacitatea de a crea visuri ca mijloc de vizualizare a unui viitor diferit sau1500