Telecomanda universala pentru poarta, garaj, electrocasnice, functie memorare, 433 MHz

13,30 lei (1 magazin)
Telecomanda universala pentru poarta, garaj, electrocasnice, functie memorare, 433 MHz Telecomanda universala cu capac de protectie poate prelua functiile unei telecomenzi originale care functioneaza pe sistemele de 433 MHz. Aceasta este recomandata pentru aparatura electrocasnica, alarma, poarta electrica, prize cu telecomanda sau usi de garaj. Telecomanda dispune de 4 butoane care pot inlocui practic 4 telecomenzi. Raza de actiune a acesteia este de aproximativ 30 de metri. Specifica

Descriere - Procart Telecomanda universala pentru poarta, garaj, electrocasnice, functie memorare, 433 MHz

Telecomanda universala pentru poarta, garaj, electrocasnice, functie memorare, 433 MHz Telecomanda universala cu capac de protectie poate prelua functiile unei telecomenzi originale care functioneaza pe sistemele de 433 MHz. Aceasta este recomandata pentru aparatura electrocasnica, alarma, poarta electrica, prize cu telecomanda sau usi de garaj. Telecomanda dispune de 4 butoane care pot inlocui practic 4 telecomenzi. Raza de actiune a acesteia este de aproximativ 30 de metri. Specificatii: - telecomanda universala; - functie de invatare; - raza de actiune aproximativ 30 de metri; - recomandata pentru usi de garaj, prize cu telecomanda, aparatura electrocasnica, alarma, poarta electrica; - 4 butoane; - poate functiona simultan cu 4 echipamente; - pentru sistemele cu cod fix de 433 MHz; - dispune de breloc; - placa frontala din metal; - material ABS; - alimentare baterie 27A (12V); - dimensiune 54 x 36 x 14 cm; - culoare negru, gri.
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Procart Telecomanda universala pentru poarta, garaj, electrocasnice, functie memorare, 433 MHz de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Procart Telecomanda universala pentru poarta, garaj, electrocasnice, functie memorare, 433 MHz sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.