Switch lite coral + Animal Crossing New Horizons bundle

Căutați partenerul perfect de călătorie? V-ați săturat de călătoriile monotone cu autobuzul sau trenul? Vrei să scurtezi momentele plictisitoare din timpul zborurilor lungi sau să aștepți următoarea conexiune? Aveți nevoie de o soluție rapidă pentru a vă distra copiii în excursiile în familie? Pachetul nostru Nintendo Switch Lite Coral + ACNH este doar pentru tine. Această consolă portabilă compactă și ușoară este perfectă pentru cei cărora le place confor
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - NINTENDO Switch lite coral + Animal Crossing New Horizons bundle

Căutați partenerul perfect de călătorie? V-ați săturat de călătoriile monotone cu autobuzul sau trenul? Vrei să scurtezi momentele plictisitoare din timpul zborurilor lungi sau să aștepți următoarea conexiune? Aveți nevoie de o soluție rapidă pentru a vă distra copiii în excursiile în familie? Pachetul nostru Nintendo Switch Lite Coral + ACNH este doar pentru tine. Această consolă portabilă compactă și ușoară este perfectă pentru cei cărora le place confortul portabilității și se bucură de jocurile portabile. Cu Nintendo Switch Lite, poți juca oriunde și oricând, indiferent dacă ești în tren, la aeroport sau pur și simplu te relaxezi pe canapea de acasă. Care este cel mai bun? Acest pachet include și popularul joc Animal Crossing: New Horizons. Fii parte dintr-o lume virtuală drăguță în care poți să-ți construiești propria insulă, să-ți faci noi prieteni și să descoperi noi aventuri. Avantajele pachetului Nintendo Switch Lite Coral + ACNH: - Design compact și ușor - Nintendo Switch Lite este consola portabilă perfectă pentru călătorii. Este ușor și mic, așa că îl puteți ascunde cu ușurință în geantă sau rucsac. - Multe jocuri - Puteți juca orice joc care acceptă modul portabil. Posibilitățile sunt aproape nesfârșite. - Multiplayer - Sincronizează până la opt console Nintendo Switch sau Nintendo Switch Lite pentru a juca jocuri multiplayer cu prietenii sau familia. - Animal Crossing: New Horizons - Construiește-ți propria insulă și experimentează noi aventuri în acest popular titlu inclus. - Companionul perfect de călătorie - Cu consola Nintendo Switch Lite, îți poți lua jocurile preferate oriunde.
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NINTENDO Switch lite coral + Animal Crossing New Horizons bundle de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NINTENDO Switch lite coral + Animal Crossing New Horizons bundle sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.