Puzzle Culoarea albastra

29,32 lei (1 magazin)
Puzzle Culoarea albastra Puzzle special pentru introducerea micutilor in lumea minunata a culorilor, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a miscarilor fine, a perceperii relatiilor spatiale. Setul contine: un puzzle format din 6 piese rezistente din plastic si o tavita cu rama colorata pentru potrivirea puzzle-urilor.   Este un joc foarte util pentru uz individual sau pentru utilizarea in colectivitati - crese, gradinite, scoli, activitati after-school, locuri

Descriere - Miniland Puzzle Culoarea albastra

Puzzle Culoarea albastra Puzzle special pentru introducerea micutilor in lumea minunata a culorilor, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a miscarilor fine, a perceperii relatiilor spatiale. Setul contine: un puzzle format din 6 piese rezistente din plastic si o tavita cu rama colorata pentru potrivirea puzzle-urilor.   Este un joc foarte util pentru uz individual sau pentru utilizarea in colectivitati - crese, gradinite, scoli, activitati after-school, locuri de joaca, sali de asteptare. Dimensiuni placa: 26 x 26 cm, Dimensiuni puzzle: 21 x 21 cm, Dimensiuni piesa: 10 x 7 cm.
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Miniland Puzzle Culoarea albastra de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Miniland Puzzle Culoarea albastra sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.