Parmezan, Parmigiano Reggiano, Calitatea I-a, Maturat Minimum 22 de Luni, Jumatate de Roata, cca. 20Kg -

Parmezan, Parmigiano Reggiano, Calitatea I-a, Maturat Minimum 22 de Luni, Jumatate de Roata, cca. 20Kg - Latteria Soresina, Italia ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Il Re dei Formaggi. Branza italiana D.O.P dura, din lapte de vaca crud. Parmigiano Reggiano nu se fabrica, se face! Adevaratul Parmigiano Reggiano poate fi produs numai in provinciile italiane Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna (la
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Latteria Soresina, Italia Parmezan, Parmigiano Reggiano, Calitatea I-a, Maturat Minimum 22 de Luni, Jumatate de Roata, cca. 20Kg -

Parmezan, Parmigiano Reggiano, Calitatea I-a, Maturat Minimum 22 de Luni, Jumatate de Roata, cca. 20Kg - Latteria Soresina, Italia

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Il Re dei Formaggi.

Branza italiana D.O.P dura, din lapte de vaca crud. Parmigiano Reggiano nu se fabrica, se face!

Adevaratul Parmigiano Reggiano poate fi produs numai in provinciile italiane Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna (la vest de fluviul Reno) si Mantova (la est de fluviul Po). Tot din aceste regiuni trebuie sa provina si laptele. Vacile se hranesc numai cu iarba si cu furaje netratate.

Pentru a produce un kilogram de Parmigiano Reggiano este nevoie de aproximativ 16 litri de lapte. Greutatea unei roti de parmezan intregi este de aproximativ 33 - 40 Kg.

Dupa inchegare, se formeza calupurile de parmezan care se introduc in saramura timp de 20 de zile, apoi se matureaza cel putin 12 luni. Sunt trei perioade de maturare de referinta: peste 18 luni, peste 22 luni si peste 30 de luni.

Culoare galben pai.

Parmezanul are gust foarte puternic si devine picant cu varsta. Are structura granulara, este solubil și sfaramicios.

In functie de gradul de maturare si de continutul de lipide polinesaturate, pasta este delicata si poate contine mici granule albe care se formeaza in mod natural prin concentrarea amino-acizilor (care dau gustul de umami!).

Sigiliul pentru Denumirea de Origine se obtine de la Consorzio del Parmigiano-Reggiano, numai daca indeplineste conditiile organoleptice.

Crusta este intacta, are o culoare auriu-ruginie naturala si o grosime de aproximativ 5 mm. O adevarata caseta naturala de bijuterii, comestibila!

Pentru Parmigiano Reggiano matur este caracteristica solubilitatea pastei care se topeste in gura

Atat greutatea cat si pretul fluctueaza in jurul celor estimate de noi.

  • Ingrediente: lapte de vaca, sare, cheag.
  • Caracteristici: contine proteine din lapte de origine animala.
  • Alergeni: contine lapte.
  • Pachet: ca. 20 Kg
  • Cel putin 32% M.G.
A se pastra la rece (+4 ° C / + 8 ° C). Se expediaza in ambalaje izolate.

Producator: Latteria Soresina, Italia

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 1671 kJ/402kcal
  • Grasimi: 30 g
  • din care, acizi grasi saturati: 20 g
  • Carbohidrati: 0 g
  • din care, zahar: 0 g
  • Proteine: 32 g
  • Sare: 1,6 g
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Latteria Soresina, Italia Parmezan, Parmigiano Reggiano, Calitatea I-a, Maturat Minimum 22 de Luni, Jumatate de Roata, cca. 20Kg - de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Latteria Soresina, Italia Parmezan, Parmigiano Reggiano, Calitatea I-a, Maturat Minimum 22 de Luni, Jumatate de Roata, cca. 20Kg - sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.