Lanturi antiderapante XG-12 Pro 252

1.078,04 lei (1 magazin)
Caracteristici:- Lanturile antiderapante XG-12 Pro permit un joc de 12 mm in spatele si pe suprafata de rulare a rotilor pentru protectia anvelopelor iar carligele inchise de scurtare ajuta la prevenirea rasucirii verigilor lantului.- Datorita designului inovator lanturile antiderapante XG-12 Pro ofera o aderenta excelenta pe gheata si zapada pentru vehicule de tonaj mai mare si asigura o utilizare indelungata.- Lanturile de zapada XG-12 Pro au fost concepute si cu un sistem de autoten

Descriere - König Lanturi antiderapante XG-12 Pro 252

Caracteristici:- Lanturile antiderapante XG-12 Pro permit un joc de 12 mm in spatele si pe suprafata de rulare a rotilor pentru protectia anvelopelor iar carligele inchise de scurtare ajuta la prevenirea rasucirii verigilor lantului.- Datorita designului inovator lanturile antiderapante XG-12 Pro ofera o aderenta excelenta pe gheata si zapada pentru vehicule de tonaj mai mare si asigura o utilizare indelungata.- Lanturile de zapada XG-12 Pro au fost concepute si cu un sistem de autotensionare care ajuta la o fixare perfecta si rapida pe roti. - Accesoriile de fixare sunt codificate pe culori pentru un montaj facil iar pentru protectia jantelor de aliaj se pot folosi optional distantierele din plastic rezistent incluse in pachet.- Lanturile antiderapante XG-12 Pro sunt omologate in conformitate cu cerintele europene si americane (O-Norm 5117, CUNA, UNI 11313,TUV)- Pentru o durata de viata mai mare, este indicat ca dupa fiecare folosire, lanturile XG-12 Pro sa fie bine curatate si depozitate in locuri ferite de umezeala .
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul König Lanturi antiderapante XG-12 Pro 252 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru König Lanturi antiderapante XG-12 Pro 252 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.