Pets imunomodulator 1 kg

261,23 lei (1 magazin)
Compoziție: Extract de germeni de grâu fermentat cu fulgi de porumb și aromă naturală. Alte valori nutriționale: proteină brută: min. 17%, grăsime brută: min. 4%, fibre brute: max. 6%, cenușă brută (total materie anorganică din hrana pentru animale, adică în principal materie digerabilă): max. 5%. Dozaj: Doza de produs pentru animalele sănătoase este de 1 g de granule/zi la 10 kg de greutate corporală. Pentru animalele tratate de un medic veterinar, 2 g de granule l

Descriere - Immunovet Pets imunomodulator 1 kg

Compoziție: Extract de germeni de grâu fermentat cu fulgi de porumb și aromă naturală. Alte valori nutriționale: proteină brută: min. 17%, grăsime brută: min. 4%, fibre brute: max. 6%, cenușă brută (total materie anorganică din hrana pentru animale, adică în principal materie digerabilă): max. 5%. Dozaj: Doza de produs pentru animalele sănătoase este de 1 g de granule/zi la 10 kg de greutate corporală. Pentru animalele tratate de un medic veterinar, 2 g de granule la 10 kg de greutate corporală pe zi.  
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Immunovet Pets imunomodulator 1 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Immunovet Pets imunomodulator 1 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.