Pad X8 64GB albastru

800,30 lei (1 magazin)
Design la modă, ușor, care este confortabil indiferent de modul în care îl purtați Suprafața curbată a carcasei de 7,55 mm subțire și ușoară pentru dispozitiv, de 460 g, este concepută pentru a se potrivi în palmă, făcându-l cu adevărat confortabil de ținut. Puteți învăța și mai bine cu afișajul mare și lumea imaginilor clare Ecranul HONOR FullView2 de 10,1" lărgește câmpul vizual cu un raport al ecranului de peste 80%. Cu ajutorul tehnologiei de afișar

Descriere - HONOR Pad X8 64GB albastru

Design la modă, ușor, care este confortabil indiferent de modul în care îl purtați Suprafața curbată a carcasei de 7,55 mm subțire și ușoară pentru dispozitiv, de 460 g, este concepută pentru a se potrivi în palmă, făcându-l cu adevărat confortabil de ținut. Puteți învăța și mai bine cu afișajul mare și lumea imaginilor clare Ecranul HONOR FullView2 de 10,1" lărgește câmpul vizual cu un raport al ecranului de peste 80%. Cu ajutorul tehnologiei de afișare a imaginilor cristaline, reglează în mod adaptiv intervalul dinamic al imaginilor, astfel încât părțile întunecate să fie și mai vizibile. Acest lucru restabilește culorile mai blânde și aproape le aduce la viață imaginea apare. Difuzoare de mare amplitudine pentru un auz clar 1620 de difuzoare duble, de mare amplitudine, cu un câmp sonor mare de 2,2 cc garantează că fiecare detaliu al întâlnirii poate fi auzit clar, chiar și în medii zgomotoase. Audio HONOR Histen acceptă reglarea inteligentă, astfel încât fiecare notă să sune și mai frumos. Mai multe ferestre, o modalitate nouă și eficientă de a învăța Cu funcția de split-screen, mai multe aplicații pot fi deschise pe un ecran în același timp, astfel încât să puteți vizualiza alte informații atunci când studiați online, de exemplu. De asemenea, puteți căuta cuvinte cheie în timpul filmării. Nu contează câte sarcini ai, le poți gestiona mai bine astfel. Sistem Magic UI 6.1 pentru o experiență proaspătă și fluidă Noul sistem Magic UI 6.1 se bazează pe cea mai recentă versiune Android 12 și distribuie resursele sistemului în mod logic și utilizează memoria eficient. Cu un nou procesor cu 8 nuclee, rulează în general mai rapid pentru o experiență plăcută. Modul E-Book, care face ca și cum ai citi pe hârtie Prin activarea modului global de carte electronică, sistemul controlează în mod inteligent contrastul, luminozitatea, temperatura culorii și alți parametri pentru a crea un efect de afișare asemănător hârtiei, asemănător cărții. Nu contează cât timp studiezi, ochii tăi nu vor obosi. Certificat autentic de protecție a ochilor pentru protecția vederii Cu mai multe moduri de protecție a ochilor încorporate, sistemul poate filtra eficient lumina albastră dăunătoare și poate reduce oboseala ochilor. Este, de asemenea, certificat pentru emisii scăzute de lumină albastră de TÜV Rheinland. Are grijă de ochii copiilor, astfel încât aceștia să se distreze și să învețe cu încredere. HONOR Share, transfer rapid de date fără trafic Cu HONOR Share, HONOR Pad X8 poate transfera rapid date pe telefoane mobile, imprimante și alte dispozitive fără a utiliza datele. Indiferent de dimensiunea fișierului sau de câte fotografii aveți, acestea pot fi transferate cu ușurință în câteva secunde pentru a fi imprimate în câteva minute!
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HONOR Pad X8 64GB albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HONOR Pad X8 64GB albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.